A Végzet Verme
ismerteto.jpg

A Végzet Verme egy izgalmas új verseny, amely a Végzeturak képességeit teszi próbára. A Verem számos csapdával és talánnyal teli, csak a legéletrevalóbb juthat el a végéig: a többiekre szerencsés esetben gyors halál vár.
A Végzet Vermének van egy térképe, amelynek bal felső sarkából indulsz. Kezdetben csak a két szomszédos mezőt (jobbra és le) látod. Dönthetsz arról, merre mész tovább. Minden lépés egy mezőre, amit még nem foglaltál el, ellenfél vagy kvízkérdés van rajta, 20 energiába kerül. Energiát CSP-ért vásárolhatsz. Bizonyos mezőkön feladatokat kapsz, ezeket teljesíteni kell a mező elfoglalásához, cserébe pontokat kapsz. Ahhoz, hogy a Végzet Vermének következő szintjére le tudj ereszkedni, bizonyos pontszámot kell elérned. A versenyt az nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjti (pontegyenlőségnél a leggyorsabb nyer).

További információk: Egy győztes csatáért 5 eseménypont is jár. Minden, a Végzet Vermében végrehajtott csata számít a kritikus ütés, varázslat és kábítás küldetésekbe. Lehet találni kiégett őskövet, szürke mytokronitot, asztrális kincset, ektoplazmát és szubplazmát, az esély kétszerese annak, mint egy normál vadászatnál. A következő küldetések teljesülhetnek: találj kiégett őskövet, lépjen szinted állatod portyában, szerezz TP-t, vadássz egy napon (minden csata 2-nek számít).

Miklós hozzászólása:

"1 CSP-ért 20 energiát kérhetsz, de ez leosztásra kerül az inspirációddal. És 1 lépés 20 energia. Tehát ha valaki 2x inspirációval rendelkezik, annak 2x annyi CSP a lépés is."

"Ezenkívül, nem árt tudnotok, hogy az átváltható energiára van egy korlát. Ez a korlát az idő elteltével folyamatosan nő. A korlát fölött is válthatsz CSP-t, de akkor már kevesebb energiát kapsz érte. (A HH modelltől eltérően tehát nem minden nap egy fix támadás mennyiséged van, de a BU-hoz hasonlóan, ha a legelején nagyon el akarsz rohanni, akkor az több csp-be kerül)."

"Az esemény során CSP-ket használsz fel energia vásárlásra, de a LE és TP csatákért jár, a csatáknál pedig a szövi bajnoki képletet veszi a program alapul. Ez egyértelmű előnyt ad az EH-soknak, épp ezért beraktuk azt, hogy a LE képletben, ha VFje van valakinek, akkor a VF értéket helyettesítse ott, ahol az EH van (és az SZB-n egy VF-esnek 0-t helyettesítene). Illetve, az esemény elején és végén elérhetővé tesszük a nagyobb térkifordító italt is, így a VFesek, ha akarják, az esemény alatt mehetnek EH-ban, és így élvezhezik az EH bónuszokat is (esszencia, relikvia) ami VF-re nincs. Remélem ez megfelel mindenkinek. Én úgy gondolom, egy VF-es számára az optimális stratégia az, ha ellövi a térkifordítót, és az esemény alatt EHval megy, de az alternatívát meghagytuk arra az esetre, ha valaki nem akar váltani, akkor se járjon jelentősen rosszabbul."

Megjegyzés: Az esemény 8. karakterszinttől érhető el!

Egyéb

- a veremnek összesen 25 szintje van
- a 25. szint "főszörnyét" legyőzve kapjuk a Veremfétist vagy ha már megszereztük helyette fétisszilánk jár
- kritikus ütés, varázslat és kábítós küldetések találatai duplán számítanak
- lehet találni kalandot, továbbá ektoplazma jár minden csata után(idézett szörnyek számától függő mennyiség, duplán számít)
- kincsesládából eshet Horda trófea
- 120. karakterszinttől kezdődően csaták során jutalomként eshet smaragdszelence is!

Elérhető maximális pontszám: 687.

Jutalmak

A toplista a szerzett pontok alapján, félóránként frissül.

1-3. gyémánt medál, 120 horda trófea, 500 mytokronit csomag, 500 energiakoncentrátum
4-7. gyémánt medál, 100 horda trófea, 400 mytokronit csomag, 400 energiakoncentrátum
8-12. gyémánt medál, 80 horda trófea, 300 mytokronit csomag, 300 energiakoncentrátum
13-25. gyémánt medál, 60 horda trófea, 200 mytokronit csomag, 200 energiakoncentrátum
26-70. platina medál, 50 horda trófea, 150 mytokronit csomag, 150 energiakoncentrátum
71-120. arany medál, 25 horda trófea, 100 mytokronit csomag, 100 energiakoncentrátum
121-200. (de min. 50 pont) ezüst medál, 20 horda trófea, 50 mytokronit csomag, 50 energiakoncentrátum
201+ (min. 20 pont) bronz medál, 10 horda trófea

Az esemény 3 hétig tart és a jutalmak az esemény végeztével vehetőek át!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License