Aisling átka

187-es kaland

csaplord.jpg

A teremtmény, akit hosszú ideje üldöztél a megkövült erdőben, egy épület romjaihoz vezetett. Még sosem jártál erre ezelőtt, már nem is érdekel annyira a zsákmány, inkább arra vagy kíváncsi, mit találhatsz a romok között. Hírtelen motozást hallasz a hátad mögül, csak gyors reflexeid mentenek meg a biztos haláltól. A helyiség romjait még mindig őrizte egy mutáns lény, vagy csak véletlenül tévedt erre a helyre, és itt keresett menedéket, mindenesetre az utolsó csepp lélekenergiájával is védi a romokat.

1. próba: csata

feltor.jpg

Kemény csatában legyőzted ellenfeled.
Ahogy jobban körülnézel, látod, hogy valaki varázslatra használta a helyiséget, nem is olyan régen, és egy nagyerejű varázslat zúzta porrá a falakat.
Palackok és fiolák törött cserepein taposol, ám az egyik leszakadt polc alatt egy épen maradt üvegcsét veszel észre. Nem figyelve az elmosódott feliratra, sietve bontogatni kezded, mert ha jól látod, lélekgyémántokat tartalmaz. Ahogy sikerül feltörnöd a viaszt, ami a kis palackot zárja, varázslat tör elő az üvegcséből. Aisling titkos laboratóriumának romjaira bukkanttál, és magadra szabadítottad a nagyerejű mágus átkát…

2. próba: mágia

kez.jpg

Végtelennek tűnő öszpontosítás után sikerül úrrá lenned az ellened irányuló varázslaton, de akárhogy próbálod, nem éred el az üvegcse alján lévő lélekgyémántokat, a köveket még mindig védi a varázslat.

3. próba: kritikus varázslat

Ahogy sikerül semlegesítened az átkot, Aisling varázslónő szavai hangzanak fel a romok között: Elismerésem, magas szinten űzöd a mágiát idegen, megérdemled, hogy hajdani kincseim a birtokodba kerüljenek…

Vissza a kalandokhoz

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License