Ajánlás

Add meg barátaidnak a következő linket:

http://www.vegzetur.hu/?kar=????

Vagy illeszd be weboldaladba az alábbi kódot (A kérdőjelek helyére írd be a saját karakterszámodat. Amenyiben ezt nem tudod, javaslom, hogy használd a lélekenergia szerzése gombot a karakterlapodon.):

<a href="http://www.vegzetur.hu/?kar=????">Végzetúr ingyenes játék</a>

Akár emailben, akár a weboldaladon, akár a blogodon, akár egy fórumban! Ha barátaid, ismerőseid erre a linkre kattintva látogatnak el az oldalunkra, és a játékra regisztrálnak, attól kezdve folyamatos bónuszt kapsz utánuk!
Hogyan is működik ez?
Nyilván tartjuk, a beajánlott játékosok mennyi lélekenergiát szereznek vadászattal, portyázással és más játékosok beajánlásával. Az így szerzett lélekenergia 1%-kát megkapod Te is! Ezt folyamatosan kapod, amíg csak az adott játékos játszik!
Ajánlásból nem szerezhetsz többet, mint az általad összesen termelt LE 10%-a!

De ez még nem elég. Azt is nyilván tartjuk, a beajánlott játékosok mennyi őskövet vásároltak, illetve kaptak más játékosok beajánlásával. Minden így szerzett 10 őskövük után te is kapsz egyet! Amíg csak játszanak, folyamatosan kapod az ősköveket.

Tehát ha új játékosokat szerzel, gyorsabban tudsz fejlődni, erősebb leszel, és még a prémium juttatásokhoz is ingyenesen hozzájuthatsz!
Ehhez nem kell más tenned, csak a fenti linket bemásolni emailbe, a weboldaladra, a blogodra vagy egy fórumba. Vigyázz azonban, nem spamolhatsz ezzel másokat, és nem használhatod olyan helyen, ahol ezt nem engedélyezik.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License