Aukciós ház
aukcio.jpg

Megnyitotta kapuit az aukciós ház! Ha legalább 24. szintű vagy, megjelenik számodra az Aukciós ház gomb baloldalt.

Az aukciós házat egy romos város újjáépített palotájában hozta létre egy élelmes lélekkufár. A hely semleges, a végzeturak közötti csatározás itt tilos. Az aukciós házban egyedi tárgyakat árvereznek el, amelyekre aranydukátokkal licitálhatsz. Ugyanitt nyílik lehetőség aranydukát szerzésére is.

Aranydukát szerzési lehetőségek

  • 1 db bajnoki medál eladása (25 aranydukát) *Ez az opció megszűnt
  • 1 db kvíz medál eladása (10 aranydukát) *Ez az opció megszűnt
  • Epikus tárgy eladása (10 aranydukát darabjáért a 10. eladottig, utána minden újabb eladottal egyel csökken a díjazás egészen 1 dukát/epikus tárgy értékig)
  • Térkapus tárgy eladása (1 aranydukát)
  • 2 cselekvéspontért (1 aranydukát) Cselekvéspontért naponta egyszer vehetsz dukátot!
  • 5 cselekvéspontért (2 aranydukát) Cselekvéspontért naponta egyszer vehetsz dukátot!
  • Lélekenergiáért. Kezdetben 1000 LE = 1 aranydukát, de ez vásárlásonként 1000 LE-vel nő, tehát a harmadik így vásárolt aranydukát már 3000 LE.

Az árverés menete

Licitálhatsz az aktuális tételekre aranydukátjaidból. Ha felüllicitálnak, a dukátokat nem költöd el! Automatikus licitálás nincs, tehát ha biztosan meg akarsz szerezni egy tárgyat, told be rá azt, amit rászánsz. Egy tárgyra a licit 5 napig tart, de ha a licit vége előtt 10 percen belül licitál valaki, akkor a licit meghosszabbodik 10 perccel, ugyanúgy, mint az epikus tárgyak licitje esetében.
V1-en az aukciós ház licitjei 2010.06.24.-e óta 3 napig tartanak. Miklós hozzászólása 2010.06.24

Az árverés tételei

Az AH-ban a következő fajta tárgyak lehetnek:
- Eddig megszokott normál tárgyak (gyűrű, nyaklánc). Ezeket az eddig megszokott módon kell használni, grafikájuk és nevük alapján egyértelmű lesz, hogy mik ezek.
- Állat felszerelés, fókuszkristály —> Megszokott módon helyezhetőek használatba, de ezek a fókuszkristályok/felszerelések ÚJRAHASZNÁLHATÓAK, azaz mindig megmaradnak!
- Néhány azonnal elhasználódik (pl: Az erő köve), de van, amelyik többször is használható (pl: A Hűség záloga).
- Relikviák. Ez egy új tárgykategória, nem kell bekészíteni, a tárgyak automatikusan működnek. Van, amelyik a karakterlapon is látszik, de erről majd Baraty nyilatkozik. Az első 4 tárgy mindegyike relikvia!
Miklós hozzászólás 2009.04.20

Kétféle tétel lesz: egyedi Végzeturas tárgyak és ajándéktárgyak. Az ajándéktárgy lehetne akármi, könyvcsomag, CD, ipod stb. Bármi, amit a Beholder vagy más szponzor felajánl. Ez a rész egyfajta nyereményjáték, a játékkal valódi tárgyakhoz juthatna, aki akar. Az egyedi tárgyakra mondok pár példát: egy nagyon tápos fókuszkristály, amit ha lecserélsz, visszakapod; egy (nem bekészítendő) használati tárgy, ami felezi a tudatturbó VP költségét; egy másik, ami a láthatatlanság aktiválási és használati idejét csökkenti; egy harmadik, ami minden nap termel neked egy extra gyógyitalt; egy negyedik, ami minden nap ad neked egy aranydukátot… stb. A lényeg, hogy ezek egyedi tárgyak lennének, ha azt az egyet valaki megveszi, csak akkor lehetne a következőre licitálni, ha az adatbázisban levő több száz tétel körbeér, tehát kb. félévente.
Miklós hozzászólás 2009.02.07

Beholder Ajándékcsomagot nem áll módjában a cégnek külföldre szállítani.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License