Bébicsősz

276-os kaland

haziko.jpg

Utazásaid során eljutsz egy kis tanyára, ahol gyereksírásra leszel figyelmes. Utadról letérve betérsz a kicsiny házba ahol azt látod, hogy több gyermek üli körbe az ágyat mint ahány ujjad van, az ágyon meg egy nagyon öreg nő fekszik.
- Ki vagy te rejtélyes idegen? - kérdezi a nő elhaló hangon.
- Csak egy vándor, ki erre járt és most talán tud rajtad segíteni. - Majd nekiállsz gyógyító erödre támaszkodva rendbehozni a nő testét, amennyire csak lehet.

1. próba: sebgyógyítás

fenyfolyo.jpg

Nehezen ugyan, de sikerült megállapítanod a betegsége okát és szakértelmednek hála el tudtad készíteni az gyógyszert neki. Munkád végeztével hagyod pihenni és mivel látod, hogy a gyermekei aggodalmas sírása ezt nem hagyná, úgy döntesz, hogy elviszed őket úszni ahhoz a tóhoz amit idefelé jövet láttál. Mindannyian felkerekedtek és nekivágtok a rövid útnak tóig. Útközben minden figyelmedet arra szánod, hogy minden gyermek megmaradjon melletted és ne civakodjanak egymással.

2. próba: vezetőkészség

to.jpg

Vezetőképeségedet úgy látszik nem csak a házikedvenceidre tudod kiterjeszteni, így a gyermekek is hallgatnak józan szavadra. Szerencsésen megérkeztetek a tóhoz, szabadon engeded a gyerekeket, hogy élvezhessék a frisítő vizet. Ilyen nyugodt helyen még te is megengedsz magadnak egy szemhunyásni pihenést. Egyszer csak arra riadsz fel álmodból, hogy már alkonyodik, gyorsan összetereled a gyerekeket és megszámlálod öket.

3. próba: szerencse

Szerencsére egyiköjük sem tűnt el, vagy keveredett bajba viszont mindegyik arcán ott van az a hatalmas mosoly, ami mögött nincs semmi becstelen vágy, csak a színtiszta gyermeki ártatlanság. Ezzel a jó érzéssel a szívedben indulsz vissza a házukhoz, ahol a kapuban már vár a gyermekek anyja. Megköszöni neked fáradtságaidat és beinvitál egy vacsorára amit hálásan el is fogadsz.

Vissza a kalandokhoz

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License