Fertőzés
egyeb_fertozes.jpg

A fertőzés 19. szinten jelenik meg a játékban. Az Ellenség fertőzése 50%-ról indul. Küzdhetsz a fertőzés ellen. Erre mindig a szintlépést követő 24 órán belül van lehetőséged. Ha sikerrel jársz, 1%-kal csökken a fertőzésed! A küzdelem ára szint*300 LE. A fertőzés az egyéb menüpont alól érhető el. Legkönnyebb a küzdelem akkor, ha látod, hogy szintlépés közelében vagy, legyen nálad elég LE.

Sardullah Sharpa V1-en elérte a 0% fertőzöttséget (2009.06.25):

Gratulálunk, sikeresen megszabadultál az Ellenség fertőzésétől! A gyógyulás pillanatában minden tulajdonságod megnőtt 5-el. Nagyobb kontrollod lett elméd fölött: a tudatturbóval maximum 5-el a szakértelemszint fölé is viheted szakértelmeidet. Fertőzött társaidtól győzelem esetén annyival több LE-t szerzel, ahány százalékos a fertőzöttségük. Ráadásul 68. szinten egy, 78. szinten kettő, 88. szinten három stb. szakértelmed maximuma megnő 5-tel, hogy turbóznod se kelljen őket! (De ezeket értelemszerűen tovább turbózni már nem fogod tudni.)
A tudatturbó +5-öt nem tudod kiváltani tárgyak által adott szakértelemmel.

Módosítás:
- 68. szint felett szintenként nem 1, hanem 2%-kal lehet a fertőzést csökkenteni.

Winnie V1-en elérte a 100%-os fertőzöttséget (2009.08.28):

A Fertőzés teljes mértékben uralja elmédet! A téboly miatt még saját hordatársaidra is rátámadhatsz (kivéve szövetségi társaidat), és 50%-kal több lélekenergiát zsákmányolsz.

- Hordatársaidat átokpiramissal átkozni továbbra sem lehet és a bónusz nem érvényesül EH-ra.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License