Gyorsítás
egyeb_gyorsitas.jpg

Ha úgy érzed, hogy gyakran túlcsordul a cselekvéspontod, és nem vagy képes elkölteni őket, úgy elérve a 10. szintet három lehetőség kínálkozik. A gyorsítás funkciókat 200 CSP-ért, illetve 50 őskőért is aktiválni lehet. Aki korábban aktiválta valamelyiket 200 CSP-ért, az most dönthet úgy, hogy inkább 50 őskövet fizet, ekkor a 200 CSP-t visszakapja.

Maximális cselekvéspont

A maximális lehetséges CSP-det 250/400-ról 400/800-ra növelheted, 200 cselekvéspont elköltésével, és nem 2, hanem 3 alkalommal portyázhatsz egymás után anélkül, hogy hátrányod származna belőle. Ez egy egyszeri költség, ha egyszer kifizetted, attól kezdve végleg megnő a maximális lehetséges CSP-d.

Gyorsabb vadászat

Emellett elkölthetsz 200 CSP-t arra, hogy az elementáris fúzió szakértelmed maximuma megnőjön 57-ről 111-re. 57-es szint fölött már nem nő a naponta kapott cselekvéspontok száma, csak a vadászat ideje csökken, 3 szintenként 5 másodperccel. Tehár 111-es szinten 5 perc helyett 2 perc lesz egy vadászat. Emellet az ÉP regenerációd is nőni fog kis mértékben (-120 perc az alap 24 órából). Ezt a költséget csak egyszer kell kifizetned.

Gyorsabb kvíz

Harmadik lehetőségként elkölthetsz 200 CSP-t arra, hogy minden egyes megválaszolt kvízkérdésed kettőnek számítson. Tehát ha elmész 20 vadászatra, elegendő lesz 10 kérdésre válaszolnod, az 20 válasznak fog számítani. Tehát ha mind a 10-re jól válaszolsz, az olyan, mintha 20 helyes választ adtál volna, ha csak 9-re, az olyan, mintha 18-ra helyesen, kettőre pedig helytelenül válaszolnál.
Ezen kívül ezt kiválasztva egyszerre 50 vadászatot is elindíthatsz.

Megjelent egy 4. opció is amelyet a prémium játékosok használhatnak. Az ára 50 őskő.

Kényelmi funkciók

Ennek megvásárlásával több hasznos kényelmi funkciót kapsz arra az időszakra, amíg prémium játékos vagy: A maximális portyapontok megnövelése, kínzókamrába vitt játékosok jelölése a portyalistán, öltözet váltás egy gombnyomással, a befogott állatok automatikus kisajtolása (csak min. 60-as léleksajtolással), egy gyors gomb a napi ősköves italok megvásárlására, lehetőség a vásárlásnál mennyiség megadására, a vadászat automatikus megállítása ha maximális számú kalandod van, és egy gyors gomb amivel egyszerre több állatot elküldhetünk a kennelbe gyakorolni.

Huzalozott reflexek

Ha szakértelmet v. tulajdonságot növelsz, idomítasz, gyógyítasz, sajtolsz, vásárolsz vagy építesz, akkor a megfelelő szakértelmet nem kell turbóznod előtte: ezt automatikusan megteszed. (Transzplantácó, ultraspecializáció, idomítás, sebgyógyítás /csak az állatok oldalon gyógyításnál/, lélekenergia sajtolás, építés, mágikus regeneráció, manakonstrukció szakértelmek esetén). Ha a meghatározott időn belül akarsz újra turbózni, az továbbra is 1/3 őskőbe vagy 1 CSP-be kerül (A Beállításoknál határozhatod meg, alapértelmezés az 1/3 őskő), azonban az oda-vissza turbózásért összesen csak 1x kell fizetned. A turbózás mindenképpen megtörténik, ha nincs az egyik erőforrásod, használod a másikat. Az oda turbózásnak van VP költsége (de ha nincs elég VP-d, akkor is sikerül). A használatához prémium tagnak kell lenned!

Források

Miklós hozzászólása 2009.11.05.
Miklós hozzászólása 2010.04.19

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License