Kémgömb
kemgomb.jpg

Egy végzetúrról további információkat szerezhetsz - megtudhatod azt is, mekkorák a tulajdonságai! A kémgömb használata 30 varázspontba kerül. Minden további szintje 1 perccel csökkenti a használati költséget. Maximális, 31. szinten 30 percenként lehet így kémkedni. (2012. március 13-tól)

A kémgömb használatára óránként egyszer van lehetőséged. Segítségével teljes betekintést nyerhetsz a célpont karakterlapjára, megtudhatod pontosan mekkorák a tulajdonságai, jelenleg mennyi életpontja és varázspontja van, mekkora bónuszokat kap a szövetségből (gyakorlótér, védőfal), mekkora az elnyelése és varázslat elnyelése. Nem derül viszont ki ősköveinek, kiégett ősköveinek száma illetve lélekenergiájának mennyisége. A kémgömb a 8 óránként frissülő kvíz és szerzett LE értékeket mutatja, nem az aktuálisat. Miklós hozzászólása 2009.12.02
A kristálygömb relikvia segítségével a kémkedés VP költsége 10 VP-re, újrahasználati ideje 1 percre csökkenthető.

A kémgömböt használhatod közvetlenül az épületek menüben a kémgömb alatti kémkedés gombbal, vagy a szövetségi főoldalon lévő kémkedés gombbal.

Védekezés

A részleges tudatpajzs relikvia a tapasztalati pontot, a mentális burok pedig az összes információt elrejti a kémgömb használója elől.

Adatok

Maximális szint: 31
Előfeltétel: Mágustorony 1

Szint Építési költség Összes költség
1 5 000 LE 5 000 LE
2 3 000 000 LE 3 005 000 LE

Épületek

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License