Kvízolimpia
kviz.jpg

Az olimpiára szinttől függetlenül bárki nevezhet! Te döntöd el, hogy a 2 nap során mikor végzed el a tesztet. 50 kérdést fogsz kapni, a vadászatnál is megismert módon, a kérdések megválaszolására összesen 15 perced lesz. Attól kezdve, hogy a kvízt elkezdted, végig kell csinálnod, ha meg is szakítod közben, legközelebb már csak két hét múlva próbálkozhatsz. A feladatsor végigcsinálásáért mindenképp kapsz lélekenergiát, szinted és a helyes válaszaid függvényében. A kvízeket a 2 nap elteltével értékeljük ki, és a hét legjobb játékos egy érmet kap, amelynek viselésekor 1%-al megnő a helyes kvízkérdésekért kapott lélekenergia vadászatnál! Ha több játékos is ugyanannyi helyes választ ad, akkor a válaszadási idők fognak dönteni. A versenyen természetesen nem kötelező részt venni.

Jutalom

Minden egyes kvíz medál +1% lélekenergiát jelent, ha egy vadászatnál helyesen válaszolsz a kvízkérdésre.
Egy játékosnak maximum 12 kvíz medálja lehet (az olimpián ezután is részt vehet, csak nem állhat a dobogóra). 2009.12.05-től pedig a kvíz medál már nem eladható az aukciós házban. Miklós hozzászólása 2009.12.05

Kvízolimpiák időpontjai

A kvízolimpiák 15 naponta kerülnek megrendezésre, így 2 kvízolimpia között 13 nap telik el, így a Végzet temploma kvízolimpiás feladata MAJDNEM minden esetben, még a 14 napos templom esetén is teljesíthető. (Akkor nem teljesülhet, ha 14 napos ciklusban kapod a templomot és 15 egymás utáni templomban is folyamatosan szerepel a kvízolimpiás feladat.)

Időpontok:
A kvízolimpiák minden hónap 14-15 és 28-29-én vannak. (Nem hivatalos infó.)

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License