Legendás Tárgyak
f185.jpg

Hatalmad az istenekével vetekszik, nem csoda, ha már ott tartasz, hogy saját legendás varázstárgyat kovácsolj! Erre leghamarabb a 150. szint elérésekor van lehetőséged. Az alapanyagokért ősi aranypénzzel kell fizetned, de a kovácsolást saját mágikus energiád segítségével végzed.

Kezdetben minden tárgytípusból (fegyver, páncél, pajzs) csak egy saját készítésű lehet a birtokodban. Az alapanyagok megvásárlása után beállíthatod a tárgy nevét, képét, és tulajdonságait. A tulajdonságokra elosztható pontok mennyisége a tárgy szintjétől függ, amit a te szinted és a kereskedelem szakértelmed határoz meg (de max. 320 lehet). A tárgyadat prémiummá is teheted őskő elköltésével, ekkor több pontot oszthatsz el, és bizonyos tárgyaknál extra lehetőségek is megjelennek.

Ha minden pontot elosztottál, és elmentetted a tárgyat, attól kezdve ugyanúgy használhatod, mint a többi felszerelési tárgyat! A tárgyadat később is átkovácsolhatod: ha meg akarod változtatni a nevét, a képét, vagy szintet léptél, és ezért több pontot oszthatsz el, vagy egyszerűen csak szeretnéd a pontokat másképp elosztani. A tárgy frissítésének változtatásának lehetnek költségei (LE, ősi aranypénz, őskő). A 209. szintű tárgyaktól kezdve prémium tárgyadnak speciális képességet is vásárolhatsz lélekgyémántért és sisakszilánkért, extra bónuszokkal!

Ősi aranypénz: A félévente megrendezett Bolygó Ura versenyben szerezheted meg az Univerzum Fétisét, ami attól kezdve minden nap ad neked univerzum ládikókat. Az ősi pénzt ebben a ládikóban találhatod meg. De emellett megszerezhető bizonyos események jutalmaként is, ill. megvásárolható a lélekkufárnál.

A fejlesztés 150. karakterszinttől érhető el!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License