Lélekenergia

A lélekenergia a játék univerzális erőforrása. Mind a karaktered fejlesztésére, mind felszerelés vásárlására ezt kell használnod elsősorban.
A lélekenergia rövidített jelölése a LE.

Lélekenergia szerzése

A játék során az alábbi forrásokból juthatsz lélekenergiához:

Lélekenergia felhasználása

Az alábbi tevékenységekhez, illetve fejlesztésekhez kell lélekenergiát felhasználnod.

Lélekenergia levédése (pro és kontra)

A játékban több olyan alkalom is lesz, amikor szükségünk van nagyobb mennyiségű lélekenergiára, de ugyanakkor több játékosnak is céltáblái vagyunk. Ilyenkor számos lehetőségünk van biztonságba helyezni fizetőezközünket:
-valami módon leveressük a saját ÉPnket 15% alá. Ezt megtehetjük egy nagyobb játékos, epikus, vagy térkapus ellenfél támadásával (entitásokat nem ajánlom, mert ott olyankor gyógyul a karakter és az csak pazarolja a CSP-t). Ekkor nyugodtan tudunk vadászni.
-transzcendális projekciót olyan magasra húzzuk, hogy több LE-t levédjen, mint amennyit raktározni akarunk
-lélekszívás védelmünket magas szintre emeljük

Ellenérvek:
-mikor az ÉPnk 15% alá verésével megyünk el vadászni, gép mellett kell lennünk, mikor újra 15% fölé megy. Ha közbejön valami (sürgős teendők, internetkimaradés, hirtelen áramszünet, stb.) jóeséllyel le leszünk farmolva, mire újra a játékhoz jutunk.
-transzcendális projekció játék elején még jó dolog, viszont magasabb szinten két dolog is gyengíti. Az első a végzet templomból szerezhető transzdesztrukció, amely csökkenti a projekció hatékonyságát. A második (és egyben a nagyobb) probléma a lélekszívás.
-a lélekszívás védelemre nem tudok rosszat mondani. De ettől még ha van nálad LE, azt elrabolni még bírják. A legjobb, ha kombináljuk a transzcendális projekciót a lélekszívás védelemmel.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License