Lélekkufár

A végzeturakat túlzottan lefoglalja az egymással való csatázás, pedig a bolygó számos kincset rejt. Letűnt korok megannyi relikviája, amelyek után fáradhatatlanul kutatnak a lélekkufárok, és ha megtalálnak egyet, azonnal felajánlják egy végzetúrnak eladásra. A végzeturakat a lélekenergián kívül már semmi nem érdekli, így a fizetőeszköz is ez - lélekkristályokba zárva cserél gazdát az értékes esszencia. Időnként felszínre bukkan egy-egy őskő is, amelynek készítésének titka a Felszínre való visszatéréskor elveszett. Az őskövek hihetetlenül koncentrált mennyiségben tárolják a lélekenergiát, ezért a végzeturak ezekért különlegesen ritka relikviákat vásárolhatnak.

A lélekkufártól vásárolt relikviákat karaktered erősítésére használhatod, beállíthatod, hogy mely fegyvert, páncélt és pajzsot használd, és amire már nincs szükséged, el is adhatod a kufárnak.

Nyílt titok, hogy a lélekkufárok a bolygó leghatalmasabb végzeturainak szolgálatában állnak, végső soron az ő számukra gyűjtik a lélekkristályokat és ősköveket, ezért aki megpróbálja elpusztítani őket, uruk haragjával kell, hogy szembenézzen.

Vásárlás

Az eladó tárgyak listáját mind szint, mind típus szerint szűrheted. A vásárlás gomb csak azon tárgyak alatt jelenik meg, amelyekre van elegendő fedezeted. Fontos tudni, hogy csak olyan tárgyat vásárolhatsz meg, ami jelenleg nincs a birtokodban. Ha a tárgy kikerül a birtokodból, akkor újre elérhetővé válik a kufárnál.
A vásárlási árat az alábbiak módosíthatják:

Eladás

Az Eladható tárgyaid gombra kattintva az eladás menübe kerülsz. Azon tárgyaid adhatóak el, amelyekért lélekenergiát (is) fizettél vásárláskor. Az eladási ár bónuszok nélkül a vételi ár negyede. A bekészített tárgyaid alatt az eladás gomb piros színű, jelezve, hogy az adott tárgy eladása nem javasolt. A kezedben lévő fegyvert nem adhatod el.

Lélekkufár módosítás 2008.11.27

Közkívánatra: beraktuk, hogy az őskőért megvehető italokat nem pontosan 24 óránként, hanem naponta egyszer lehet megvenni. Tehát mindegy, hogy ma reggel vagy este veszed meg, holnap is megveheted a következőt akármikor napközben.
Miklós hozzászólása 2008.11.27

Kapcsolódó oldalak

Tárgyak
Tárgyak teljes listája
Tárgyak szint szerinti bontásban
Tárgyak típus szerinti bontásban

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License