Végzetúr Wiki

Az oldalon található minden írott és képi anyag a Beholder Kft. jogtulajdona, felhasználásuk csak az ő engedélyükkel lehetséges.

Újdonság: A Hűség útja
Csatlóskristály-számláló képletek
Eddig megismert kalandok listája!
Újdonság: mini események

Kedves végzetúr! Üdvözlünk a Végzetúr Wiki oldalain, ahol reméljük, hogy a te segítségeddel is összegyűjthetjük a játékban elérhető kikalkulálható minden információt. A fenti menü segítségével nekiláthatsz az információk felderítésének. Ha azonban igazán tapasztalt végzetúr vagy, akkor minden bizonnyal azért látogattál ide, hogy tudásodat közkincsé tehesd.

Szerkesztés, információk megosztása

Három minőségben is közreműködhetsz az oldal gazdagabbá tételében, egyszerű felhasználóként, információ szolgáltatóként, vagy az oldal szerkesztőjeként.

Felhasználóként lehetőséged van bármely oldal szerkesztésére. Ehhez nincs szükség regisztrációra. Kérjük mindannyiunk érdekében bölcsen bánj ezzel a lehetőséggel. Valódi kárt ugyan nem tudsz okozni, hiszen a korábbi verziók bármikor visszaállíthatóak, de jelentős többlet munkát a szerkesztőknek igen, ha nem tartod magad az egyes oldalak kialakult formátumához. A wiki szintaxisa elsőre talán idegennek tűnhet, de ne hátrálj meg, negyed óra alatt elsajátíthatóak az alapok (mikor elkezdtem szerkeszteni az oldalt én sem ismertem még ezt a formázási rendszert), a többi pedig szép sorban rád ragad majd. A szerkesztést nyugodtan próbálgathatod a teszt oldalunkon.
Felhasználóként oldalt törölni, új oldalt létrehozni vagy fájlt feltölteni nem tudsz.
Amennyiben regisztrált felhasználóként módosítasz egy oldalt, de a módosításod hibás és kénytelen vagyok azt visszavonni, akkor megírom neked azt, hogy ez miért történt. Ha nem vagy regisztrálva, akkor erre nincs lehetőség.

Szerkesztőként aktívabban vehetsz részt az oldal alakításában, beleszólhatsz a menübe, az oldalak formátumába az információgyűjtemény szerkezetébe. Ahhoz, hogy szerkesztő lehess - sajnos ez csak így működhet - engem kell meggyőznöd arról, hogy felelősen (tehát a kritérium nem a folyamatos aktivitás, hanem a körültekintő felelős szerkesztés elsősorban) tudsz működni szerkesztőként. Ehhez vagy a Végzetúr fórumain kell megfelelő aktivitással rendelkezned, vagy bírnod egy olyan ember támogatását aki engem régebbről ismer. Fontos tisztázni, hogy a gondos szelekció célja az, és csak az, hogy ne kerüljön olyan ember kezébe a komoly beavatkozások lehetősége, aki ezt esetlegesen nem használja megfelelően.
Ha szerkesztőnek szeretnél jelentkezni, jelezd a technikai oldalunkon (az oldal szerkesztésével). A másik lehetőség, hogy írsz egy levelet a moc.liamg|ikiwuv#moc.liamg|ikiwuv címre.
Szerkesztőként lehetőséged nyílik új oldalak létrehozására, oldalak törlésére is.

Információ szolgáltató az az ember, aki nem szeretne wiki formátumú oldalt szerkeszteni, de van olyan információja ami az oldalon még nem jelent meg, és szívesen megosztaná mindenkivel. Ha ilyen igényed van az infókat írd meg levélben a moc.liamg|ikiwuv#moc.liamg|ikiwuv címre, vagy szerkesztés nélkül másold be az ömlesztett infók oldalra.

Technikai oldalak listája

Keresett infók - azok az infók, amiket keresünk
Infó ömlesztő - ha nincs kedved beformázni
Teszt oldal - a szerkesztés gyakorlására
Igénylő - ha szükséged volna egy oldalra, de még nincs, itt igényeld
Jelentkezés szerkesztőnek
Változások listája
Eredeti kezdőoldal
Beállítások

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License