Őskő

Az őskövek kristályok, amelyek képesek nagy mennyiségű, koncentrált lélekenergiát tárolni. A lélekkufárok mindennél értékesebbnek tartják őket. Mire tudod az ősköveket használni?

  • A játék legértékesebb relikviáiért a lélekkufárok nem csupán lélekenergiát kérnek, hanem ősköveket is. Ellenőrizd le a lélekkufár választékát, hogy milyen relikviákat kínál neked!
  • Varázstárgyaidat fókuszkristályok behelyezésével teheted még erősebbé. A fókuszkristályok nagyon ritkák, a lélekkufár csakis őskőért hajlandó eladni őket. Ellenőrizd le a választékát, hogy milyen fókuszkristályokat kínál!
  • 50 őskőért cserébe lehetőséged van a karaktered nevét megváltoztatni.

Kiégett őskövek

A kiégett őskövek az idők során elveszítették potenciáljukat. Ha aktív őskővel érintkeznek, feltöltődhetnek, és vásárolhatsz értük ritka relikviákat! Ahányszor igazi őskövet szerzel (kivéve ajánlásból vagy kérdőív illetve kvíz kitöltésből), ugyanannyi kiégett őskövedből is igazi őskő lesz.

Kiégett ősköveket vadászat közben, energiakristályosítóból, vagy a lopás szakértelemmel szerezhetsz.

Őskő szerzése

Őskövet a játékban nem szerezhetsz, azt valós pénzért kell megvásárolnod.
Őskőhöz úgy is juthatsz, ha másnak ajánlod a játékot, és ő befizet őskövet. Ilyenkor minden 10 befizetett őskő után egyet neked is jóváírnak.

Őskövek törlés esetén

Amennyiben törölsz egy világról, úgy automatikusan átviheted a karakternél lévő ősköveket egy másik világon játszó karaktereidhez amennyiben azonos emailcímről regisztráltad. (Fórumon át tudsz váltani egyik karakterről a másikra!) Ezen tranzakció ára a mozgatott őskövek 10%-a, de minimum 7 őskő.

  • V4 esetén 2,5-el osztódik az őskő mennyiség, amennyiben normál sebességű világra viszed az ősköveket. (A nyeremény nem!)
  • V4 eredményhirdetésekkor megmaradt ősköveket a következő V4-en való induláskor továbbviheted amennyiben ezt választod és azonos email címről regisztrálsz!
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License