Portyapontok

A portyapontok felhasználhatóak portyázás kezdeményezésére, illetve 30. szinttől kihívásra is.
A portyapontok a portya illetve kihívás mellett őskő felhasználásával -részben erőforrásként működve- 1. szinttől lehetővé teszik A védelem itala, 40. szinttől pedig a Kék kristályital megvásárlását. Az alkimista labor segítségével pedig portyapontért cserébe esszenciák állíthatóak elő.

A portyázás beállításakor két lehetőséged van:
- Naponta 15 portyapontot kapsz (azaz 96 percenként egyet), és korlátozás nélkül támadhatsz akár nálad alacsonyabb szintűeket.
- Naponta 30 portyapontot kapsz (azaz 48 percenként egyet), de csak veled azonos vagy magasabb szintűeket támadhatsz.
A valóságformázás szakértelem minden 4. szintje után egyel több portyázáspontot kapsz naponta.

Egy első szintű játékos az utóbbi beállítással indul, mivel első, második és harmadik szinten senki sem támadhat alacsonyabb szintűeket. Legkorábban tehát 4. szinttől változtatható a beállítás 15 pontosra, hogy alacsonyabb szintűek is támadhatóak legyenek. A portyapontjaidat a portyapontok beállítása gomb alatt állíthatod be.
A portyapontokat nem kell azonnal elhasználnod. Maximum 100 pontot halmozhatsz fel. Ez a határ prémiumos karaktereknek 150, illetve kényelmi funkciók gyorsítással 300.
A beállítást leggyakrabban 48 óránként változtathatod, megváltoztatás után pedig a portyapontjaid nullázódnak. A reflexek könyve relikvia segítségével a portyázás mód váltásakor portyapontjaid nem nullázódnak.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License