Segítségnyújtás

Egy szövetségi társadat segítheted úgy, hogy erőd egy részét átmenetileg átruházod rá. Ekkor összes tulajdonságod 10%-kal (kerekítve) lecsökken, és a megsegített klántárs tulajdonságai ugyanennyivel megnőnek, ha őt támadják. Pl. ha 27-es tulajdonságaid vannak, akkor +3-t adsz át minden tulajdonságból. A segítségnyújtás az aktiválástól számított 15 percben jön létre, a tulajdonságaid rögtön aktiváláskor lecsökkennek, de csak 15 perc után kapja meg a szövetségesed. Hasonlóképp, ha a segítség véget ér, 15 perc, amíg a tulajdonságot visszakapod. Ez a képesség elsősorban akkor hasznos, ha a szövetségi tagodra valaki vagy valakik "rászállnak", te viszont aránylag biztonságban érzed magad. A segítségnyújtás véget ér, ha:

  • a megsegített egy nála alacsonyabb szintűt támad,
  • a segítő elbújik a katakombákban,
  • a segítő inaktív 48 óráig.

Egy játékosnak többen is segíthetnek, de csak nálad alacsonyabb szintűnek nyújthatsz segítséget!

Fontos: Egy tulajdonságra maximum annyi bónusz szerezhető segítségnyújtásból, amennyi a tulajdonság fele. (Tehát egy 100-as erő segítségnyújtásokkal max. 150 lehet)

A szövetségi főoldalon a tagok mellett megjelenő kéz ikonnal, vagy a taglista alatti segítségnyújtás gombbal nyújthasz segtséget szövetségi társaidnak.

A portyázás oldalon azon karakterek neve mellett, akik egy szövetségi társuk segítségét elvezik egy kis kéz ikon jlenik meg. A karakterlapon és a toplistában viszont ez nem látszik. Ha segítséget nyújtsz vagy kapsz, akkor a pontos tulajdonságmodosítókat is megismered.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License