Szövetségi bajnokság
szovibajnoksag.jpg

A szövetségi bajnokságra minden aktív szövetség automatikusan benevez, amelynek van legalább 3 olyan 20+ szintű tagja, akinek az aktivitása nem piros.
A nevezőkből 4 fős csapatokat alkotunk. Minden csapat részt vesz egy saját mini Hordák Háborújában, ez egy forduló a bajnokságban. Minden forduló kedden délben kezdődik, és 6 körből áll, egy kör 24 óra. A forduló mindig hétfőn délben ér véget.
A bajnokság 3-6 fordulóból áll, a résztvevő csapatok számától függően. Minden forduló után egy-egy háború győztese 4 pontot kap, a 2. 3 pontot stb. Ezek az elsődleges pontok. A rangsor végül a fordulókban szerzett összesített elsődleges pontszám alapján alakul ki. Azonos pontszám esetén a fordulókon belül elért háborús pontszámok (másodlagos pontok) összege számít.
A körök során támadhatsz bármilyen mezőt. Egy támadás 1 portyapontba kerül, egy körben bármennyit támadhatsz. 30 PP-s beállításnál van esély, hogy erősebb ellenfelet kapsz. Minden kör végén (délben) összesítjük a szövetségek egyes mezőkön elért győzelmeinek arányát. Az adott mezőért az a szövetség kap pontot, akinek a legjobb a győzelem aránya. A győzelmek ill. tagok száma nem számít, csak a győzelmek aránya!
A bajnokság végeztével a szövetségek és a résztvevő tagok jutalmat kapnak.
Az első 3 szövetség jutalma +1 szint a Tudás fájára (ha nincs Tudás fája, akkor a dicsőség piramisára, ha az sincs, akkor a kútjukba kapnak annyi LE-t, amekkora a kútjuk - így a max fölé is mehet). A további helyezettek LE-t kapnak a lélekkútjukba.
Ezenkívül a tagok aktivitásuktól függően bajnoki tókeneket kapnak, amelyeket értékes jutalmakra válthatnak be. Egy játékos egy adott körben akkor számít aktívnak, ha legalább 10 támadást leadott.

További információk:

  • Minden nap délben 5 bajnoki tokent kapsz, ha legalább 10 csatád volt az abban a körben.
Bajnoki tókenért kapható jutalmak listája
Ár Név Leírás
300 Bajnoki Fétis Szint: 150 +14 TP győzelmenként +5 regeneráció minden 10. csatlós szint után (max 125)
150 Bajnoki Talizmán Az esély, hogy a szövetségi bajnokság során 30 PP-s bellításnál erősebb ellenfelet kapsz, feleződik
150 Lustaság Záloga Körönként 5 támadás is elég ahhoz, hogy a szövetségi bajnokságban megkapd az adott körért a tókeneket
75 Szövetségi medál +1 minden tulajdonságra
10 Portyaital +5 portyapont felhasználáskor
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License