Szövetségi küldetések
szovetsegikuldetesek.jpg

Ha a szövetségetek felépítette a kastély 25. szintjét, akkor lehetőségetek nyílik szövetségi küldetések megoldására. A küldetésekért járó jutalmat akkor kapjátok meg, ha a küldetéssor mind a tíz küldetését sikeresen megoldjátok. Ekkor a kastélyotok szintje növekszik (50. szintig 3-mal, 100. szintig 2-vel, 150. szintig eggyel), továbbá a tagok megkapják egyéni jutalmukat is (karakterszint függő LÉ, valamint 40. szinttől kristálypont, és 60. szinttől AFpont is.) attól függően, hogy a küldetéssor elkezdésétől a befejezéséig hány szintet lépett az adott karakter. Az egyéni jutalmat csak azok kaphatják meg, akik a küldetéssor elkezdésekor aktív szövetségi tagok voltak (beléptek az elmúlt egy hétben a játékba), és a küldetéssor teljesítése alatt a szövetséghez tartoztak, valamint elkezdéskor és teljesítéskor is a kastély legalább 25 szintje aktív volt számukra.

A küldetés sorozat elemei (többségi szavazattal vagy egy 5 szavazattal rendelkező tag szavazatával lehet felvenni őket!):

I * Növeljétek meg a lélekkút méretét a küldetés felvételétől kezdve x%-kal! Eddigi tudomásom szerint a LK nagysága szerint 2 - 5% között.
II * Építsetek 10 szintet tetszőleges épületen! (Hatalom tornyát is lehet, de Háború vagy Béke Csarnokát nem, a Tudás Fájának X. szintre építése X szint építésnek felel meg, Pl.: ha a TF 9. szintű akkor a 10. szint befejezésével teljesül a feladat)
III * Oldjatok meg x kalandot! - x = 20 * taglétszám
IV * Gyűjtsetek x szinguláris anomáliát! (a küldetés ideje alatt portyázással és vadászattal találhattok szinguláris anomáliát a térképdarabokhoz hasonlóan) - x = 5 * taglétszám
V * Győzzetek le 3 epikus szörnyet!
VI * Szerezzetek összesen x aranydukátot! (csak az Aukciós Házban szerzett dukátok számítanak) - x = 20 * taglétszám
VII * Lépjetek szintet x alkalommal! (csak teljes jogú tagok számítanak) - x = taglétszám
VIII * Használjátok a manakonstrukciót x alkalommal! - x = 3 * taglétszám
IX * Egyetlen napon menjetek el legalább x alkalommal vadászni! - x = 50 * taglétszám
X * Győzzetek x kihívásban amit ti kezdeményeztek! - x = 20 * taglétszám

Eddigi tapasztalatok:

  • Küldetést "eldobni" NEM lehet!
  • Az egy nap alatt teljesítendő küldetések 0:00-tól 24:00-ig értendőek!
  • Az egyéni jutalomhoz szükséges TP-t növeli a Pók bölcsessége relikvia, valamint az Alapos tanulás szakértelem is!
  • A taglétszám mindig az aktív tagokat jelenti.

Miklós hozzászólása: 2013.12.12
A szövetségi küldetésekkel kapcsolatban megcsináltunk néhány változást, amit már régebb óta ígértünk:
- A szövetségi küldetésekben most már az is részt vehet (mind teljesítésben, mint jutalmazásban) aki még nem építette be a lélekkutat, vagy nem épített eleget (V5, kastély-feltétel).
- A szövetségi küldetésekbe menet közben is be lehet kapcsolódni. Ha egy új tag lép a szövetségbe, vagy visszatér az inaktivitásból, ő is részt vehet, mint a többiek. A végső jutalom arányosan kevesebb lesz annyival, ahány küldetésben nem tudott részt venni.
- Ha egy korábban aktív tag inaktív lesz vagy katakombába vonul, akkor a következő küldetésbe már nem fog beleszámítani, és a végén a jutalma is arányosan kevesebb lesz.
Megvalósításra kerül majd az is, hogy legyen statisztika a tagok részvételéről, és ezek alapján kincspont is fog majd járni.

Baraty: Végzetúr friss hírek
390. hozzászólás - 2015.12.22. 09:38:54
A szövetségi küldetésekhez bekerült egy "Statisztikák" oldal, ahol az egyes tagok részvételi adatait lehet megnézni küldetésekre lebontva.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License