Szubplazma

A közeljövőben bekerülő új esemény, "A bolygó ura" terveink szerint egy új tárgyat hozna a játékba, erről szeretnék most egy külön topicot nyitni, mindenki elmondhatja a véleményét.

szubplazma (egyéb): Ha van szubplazmád, és megnézel egy karaktert, akit a szintkülönbség miatt nem támadhatnál meg, kapsz egy sárga támadás gombot, ha az egyéb támadási feltételek teljesülnek és legalább 60% életpontja van. 1 szubplazma árán megtámadhatod (LE-t csak akkor kapsz, ha van EH-d, állatot, játékost nem sebzel ilyenkor, kiégett őskövet nem lopsz).

szubplazma detektor (relikvia). Vadászat során van 2% esélyed, hogy találsz egy szubplazmát. Fél évig működik.

szubplazma (AF képesség): Ha van szubplazma detektorod, megnő az esélyed a sikerre, szintenként 1%-kal. Költség: 10 AF pont. Max. szint: 3.

Alapvetően ez a fejlesztés a "portyacélpont hiány" problémán szeretne segíteni.
Korábban volt szó arról, hogy szeretnénk világok közti portyázást pont ebből a célból. Erről a tervről még nem mondtuk le, de ez időigényes, mivel sok technikai nehézséget kell leküzdeni.
A fenti dolog jóval egyszerűbben megvalósítható. Mi értelme lenne?

1.) További portyacélpontok annak, aki ebben eddig hiányt szenvedett (Lehetőség kínzókamra feltöltésre, küldetések teljesítésére, esemény alatt kvóta elérésére)
2.) A vesztes játékos nem szenved semmilyen kárt. (mondjuk talán valamennyi Ép vesztés beleférne, de maximalizálva, pl. a max ÉP 20%-a).
3.) Aki akarja, kipróbálhatja, hogy hogyan szerepelhetne egy tőle túl messze levő játékossal szemben (ezt ugye arénával csak szövitársak ellen lehetett kipróbálni)

Az, hogy direktben a karakterlapról kell a támadást indítani kicsit macera, hiszen lehet, hogy több karaktert is meg kell nézni, amíg egy támadhatót találsz, de sajnos technikailag ezt csak így tudjuk megoldani.

Az állatok fejlődnek ilyenkor is. A támadó játékos ha veszitene, akkor sem bukik LE-t, és akkor sem kap a másik TP-t, a visszaélések elkerülése végett. A támadó játékos sebződik normálisan, de kiégett őskövet ő sem bukik de úgy igazságos ha az állata neki sem sebződik. Ha a támadó nyer, LE-t TP-t csak akkor kap, ha van EH-ja. Szkrarabeusz és büntető tárgy nem működik ilyenkor.

Igen, a relikvia a bolygó ura eseménynél lesz nyeremény, és félévente újra megszerezhető lesz.

A tárgy ugye portyázásnál használható, de vadászat során lehet szerezni.

Ennek lesz egy párja is, az ősgyémánt, de az ennél jóval egyszerűbb, azt talán nem kell ennyire kivesézni: portyázás során lesz esély szerezni (ugyanúgy relikviával AF képességgel max. 5%), és a vadászat során az óriás méretű szörnyből szerzett LE-t növeli 50%-kal (a VF ezt a bónuszt nem duplázza), minden óriás szörnynél elhasználva 1 ősgyémántot.

Igazatok van, a küldetések miatt muszáj adni valamennyi TP-t akkor is, ha nincs EHja. (azt a minimális mennyiséget, amit lehető legnagyobb szinttávra támadásnál kapna az illető.)

A kínzókamrában még nem látom, hol a probléma (már ahhoz képest, ahogy jelenleg működik, ami önmagában egy probléma )

Az ősgyémánttal kapcsolatban: valóban pongyola volt a fogalmazás, a lényeg, hogy a VF-esek ebből az effektből ne profitáljanak duplán, tehát nekik az ősgyémánt csak +25% LE-t kell, hogy adjon.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License