Tapasztalat

Ha megtámad és harcban legyőz téged valaki aki nálad jelentősen magasabb szintű, és van energiahasznosítása, megnő a TP, amit a győzelemért kap. Ez a képesség háborúban is működik (2012. március 8. után).

Fórumról:

Miklós: - A TP rendszer jelenleg úgy működik, hogy minél alacsonyabb szintűt kapsz, annál kevesebb TP jár érte, egészen szint-9-ig. A képesség valahogy úgy működne, hogyha megvan 1-es szinten, és valaki 9+ szintről támad, akkor is annyi TP-t kap, mintha csak 8 szinttel lefelé támadt volna. 2-es szinten ha valaki 8+ szintről támad, akkor is annyit kap, mintha 7 szinttel lefelé támadt volna. Stb. Ily módon a képesség csak azokat "bünteti", akik nagyon magas szintkülönbséggel támadnak. És remélhetőleg az élbolyra nem fog annyira hatni, hiszen ott a TP táp, senki nem akarja magát vonzóbb célponttá tenni ezzel. És persze ezt az AF képességet a KH nem fogja másolni.

Darah: - Ha jól értem, akkor most egy kimaxolt, azaz 4-es képesség esetén egy 9 szintről támadó azt a TP-t kapja meg, mintha 5 szintet ütött volna lefelé.

Miklós: - Pontosan.

Max. szint: 4

Költség: 1

Vissza a képességek listájához

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License