Tárgyak

A végzeturakat túlzottan lefoglalja az egymással való csatázás, pedig a bolygó számos kincset rejt: letűnt korok megannyi relikviája vár a szerencsésekre. Ezek után a ritka tárgyak után kutatnak fáradhatatlanul a lélekkufárok, s ha megtalálnak egyet, azonnal felajánlják egy végzetúrnak eladásra. A végzeturakat a lélekenergián kívül már semmi nem érdekli, így a fizetőeszköz is ez - lélekkristályokba zárva cserél gazdát az értékes esszencia. Időnként felszínre bukkan egy-egy őskő is, készítésük titka a Felszínre való visszatéréskor elveszett. Az őskövek hihetetlenül koncentrált mennyiségben tárolják a lélekenergiát, ezért a végzeturak ezekért különlegesen ritka relikviákat vásárolhatnak.

A lélekkufártól vásárolt tárgyakat karaktered erősítésére használhatod, beállíthatod, hogy melyik megvásárolt fegyvert, páncélt és pajzsot használd, és amire már nincs szükséged, el is adhatod a kufárnak.

Nyílt titok, hogy a lélekkufárok a bolygó leghatalmasabb végzeturainak szolgálatában állnak, végső soron az számukra gyűjtik a lélekkristályokat és ősköveket, ezért aki megpróbálja elpusztítani őket, uruk haragjával kell, hogy szembenézzen.

Csoportosítások

A tárgyakat csoportosíthatjuk

Csoportosítás nélkül is elérhető a tárgyak teljes listája.

Csak alap alap- és prémium tárgyak, illetve varázs- és gyógyitalok vásárolhatóak a lélekkufárnál, térkapus és epikus relikviákhoz szövetségi épülettekkel, aukciós tárgyakhoz 24. szinttől, dukátok és licitálás segítségével lehet hozzájutni. Néhány tárgy csak 40. szint után, kalandok során szerezhető lélekgyémánttal vásárolható meg, ezek a kalandtárgyak.

Kezelés

A tárgyakat (és a varázslatot) megvásárlás utan be kell készítened. Ez a tárgy nevére kattintva történik. Fókuszkristály esetén a fókuszkristállyal még nem rendelkező, de már bekészített tárgy alatt választhatod ki melyik fókuszkristályunk kerüljön bele. Lehetőség van a fókuszkristály törlésére is. Ez a felirat a tárgyba rakott fókuszkristályaid alatt látható, erre kattintva a tárgyból kiveszed a fókuszkristályt, ami ilyenkor megsemmisül. Miklós hozzászólása 2009.09.29.
A tárgyakat (illetve varázslatokat) nem rakhatod el, csak lecserélheted.

Kereskedelem

A tárgyakat a lélekkufárnál vásárolhatod meg lélekenergiáért, őskőért, vagy lélekgyémántért, esetleg ezek kombinációjáért. Amire már nincs szükséged ugyanitt adhatod el. Bónuszok nélkül az eladási ár a vásárlási negyede, a kezedben levő fegyvert pedig nem adhatod el.
A vásárlási árat az alábbiak módosíthatják:

Árak

Megfigyelések szerint magas szinten (10+) az alaptárgyak ára $szint*450$ LE, a prémiumtárgyaké pedig $szint*500$ LE.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License