"Tavaszi fesztivál" mini esemény

Az első tavaszi feszitvál esemény időtartama 2015 máj. 4 - máj. 19

Az esemény során szerezhető új tárgyak:

Életkehelyért kapható jutalmak listája
Ár Név Leírás
100 smaragd mytokondenzátor 65. szintű relikvia. Megduplázza a manakonstrukciónál kapott zöld mytokronitok számát. A csatlósod tapasztalat képessége tripla TP-t ad csatlóskristály felhasználásakor
50 kristály mytoaffinitás 65. szintű tárgy. Ha kapnál hűségbónuszt, kapsz egy mytokronit csomagot is. Több kristály mytoaffinitás hatása összeadódik
25 Relikviakupon 1 kuponért kaphatsz egy bronz relikviát, kettőért a bronz ezüstté változik, háromért az ezüst arannyá, stb.
15 isteni manna Felhasználásakor $karakterszint * 300$ $LE$ -t, $karakterszint * 4$ $TP$ -t, $karakterszint * 2000$ $építési$ $energiát$ kapsz, beidomított állataid is kapnak $karakterszint * 100$ $TP$ -t
10 asztrális kő Lehetővé teszi egy csatlósod számára, hogy asztrális utazást tegyen, és új képességet szerezzen. Egyszerre egy csatós használhatja, a csatlósok oldalon. A használat 45 óráig tart
10 11 csatlóskristály A csatlósok oldalon használhatod, ha van csatlósod. 1000 TP-t ad a kiválasztott csatlósnak
5 szürke mytokronit Egy asztrális utazás során mindig ez az első kapcsolat, amit egy csatlósnak létre kell hozni, mert ettől függ, hogy a többi képességet meddig fejlesztheti (65. karakterszinttől lehetett választani)
5 kék mytokronit A kék mytokronitok lehetővé teszik, hogy a tulajdonságok és képességek, amelyeket a csatlós gazdája számára átad, 250. szint után is tovább erősödjenek (65. karakterszinttől lehetett választani)
5 zöld mytokronit A zöld mytokronitok a csatlós által szerzett tapasztalatot erősítik, akár csatában, akár kristályok által, akár zabálással szerzi. A zöld mytokronitok a manakonstrukció során jelennek meg, ha szövetséged felépítette az asztrális állomást (65. karakterszinttől lehetett választani)
5 sárga mytokronit Ha csatlósaid megtalálják a rezonanciát a sárga mytokronitokkal, attól kezdve képesek lesznek vadászataid során különböző kincseket felkutatni számodra (65. karakterszinttől lehetett választani)
5 csatlóskristály A csatlósok oldalon használhatod, ha van csatlósod. 1000 TP-t ad a kiválasztott csatlósnak
1 csatlóskristály A csatlósok oldalon használhatod, ha van csatlósod. 1000 TP-t ad a kiválasztott csatlósnak

Akinek a Húsvét mini eventről maradt Hímes tojása, az 1 Hímes tojást 1 Csatlóskristályra válthatott be ezen event ideje alatt, illetve akinek maradt még Napkristálya, az beválthatott 1 Napkristályt 1 sorsjegyre.

Az esemény ideje alatt 5% eséllyel vadászat és portya alkalmával lehetett találni tavaszi ládikót, amiben különböző tárgyak voltak.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License