A térkép

A Felszín visszahódításával, és az újjáépítés megkezdésével kritikus fontosságúvá vált a területek feltérképezése. Négy, egymással vetélkedő lélekkufár jelentős jutalmat ajánlott azoknak a végzeturaknak, akik segítenek egy adott szektor feltérképezésében. Bármelyik lélekkufárt választhatod, hordádtól függetlenül. Attól kezdve, hogy elszegődsz egy kufárhoz, vadászatod és portyázásaid során igyekszel feltérképezni a még ismeretlen területeket. Ha sikerül ilyet találnod, akkor az általad készített térképvázlatot eljuttatod a kufárhoz, aki a teljes térképet rajzolja. Az egymással versengő kereskedők között komoly tétje van annak, hogy ki készíti el a legrészletesebb térképet 30 nap alatt: megbízottjaikat is a siker függvényében díjazzák. Amikor a 30 nap letelik, a vetélkedés véget ér, és a győztes kufár minden hívének a jutalom 3-mas, legerősebb változatát adja. A másodikként befutók csak kettes, a harmadikként befutók egyes erősségűt kapnak az ígért tárgyból, a negyedikek pedig fájdalomdíjként a végzet medáljára számíthatnak. A jutalmakat nem kell felvenni, automatikusan működnek.

Szabályok: Térképdarabot akkor találhatsz, ha egy vadászat során helyesen válaszolsz egy kvízkérdésre, vagy ha portyázás ill. kihívás során győzöl, és előtte csatlakoztál egy lélekkufárhoz. A csatlakozásért a lélekkufárnak szint * (500+regisztrációs időből eltelt napok*100) LE-t kell fizetni. Nevezni csak az esemény elindulásáig tudsz! Csak olyan kufárhoz csatlakozhatsz, akinek platina jutalma még nincs a birtokodban.

Az esemény közben lehet csapatot váltani. Az első váltás költsége a térképdarabjaid 15%-a (de legalább 1) a másodiké 30%, (összesen 2x lehet váltani). Az utolsó héten nem lehet váltani! A váltáskor a régi csapatod megkapja az általad elvesztett térképdarabokat, az új csapatodtól pedig levonjuk.

Az esemény alatt a vadászatokért jár eseménypont, és ha valakinek portyázás v. kihívás során van eseménypontja, akkor az automatikusan elkölt egyet, és így nagyobb eséllyel talál térképdarabot.

A jelentkezés során a kufároknál kiírjuk csapaterősséget. Ez csak egy tájékoztató szám, segít a döntésben, hogy hova csatlakozz. A szám függ a jelentkezők csp-jétől, pp-jétől, regenerálási sebességétől. A verseny kezdetétől ehelyett a csapat taglétszáma fog megjelenni.

FONTOS! Amennyiben olyan kategóriában kapnál arany díjat (akár úgy, hogy a csapat nyer, akár úgy, hogy nem, de eleget gyűjtöttél az arany díjhoz), ahonnan már korábban megszerezted az aranyat, akkor a korábbi díj helyett platina kategóriájú jutalmat kapsz. Platina díjat CSAKIS így lehet szerezni, ha egy kategóriában még nincs arany díjad, akkor sem kapsz platina díjat, ha elsők lesztek.

Az esély, hogy térképdarabot találsz, alkalmanként 2% (plusz 0,5% százalék, ha megvetted a Térképkereső varázsvessző relikviát). Az esélyt az is befolyásolja, hogy az adott kufárnak hány híve van. Minél kevesebb, az esély annál jobban nő! Az adott díjat csak az kapja meg, aki legalább 10 térképdarabot megszerzett! Ha kevesebbet, akkor csak gyengébb díj fogja megilletni.

+++Kufárok és jutalmaik

Az esemény végén vlaszthatsz az alábbi jutalmak közül: a végzet medálja, bronz/ezüst/arany/platina relikvia, bronz/ezüst/arany/platina pálca.

Archaix A kufár … lánca +10/20/30/40 kereskedelem (A lehetséges maximum fölé is növel, de legfeljebb annyit ad, amennyi már van alapban) A támadás … pálcája A támadásod növelésének költsége 1/2/3/4%-kal csökken.
Edralian A hatalom … kürtje +1/2/3/4% LE vadászatért (a Hatalom Tornyával nem adódik össze) A védekezés … pálcája A védekezésed növelésének költsége 1/2/3/4%-kal csökken.
Innatlozad A tudás … tőre A szakértelmek fejlesztése 1/2/3/4%-kal kevesebb LE-be kerül. A taumaturgia … pálcája A taumaturgiád növelésének költsége 1/2/3/4%-kal csökken.
Terrgath A fejlődés … öve A specializált tulajdonság fejlesztése 1/2/3/4%-kal kevesebb LE-be kerül. Az erő … pálcája Az erőd növelésének költsége 1/2/3/4%-kal csökken.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License