Végzet Temploma fórumos infok

Vissza a Végzet Templomához

Miklós 1182. hozzászólása - 2012.04.25, 14:13:49

"Módosítottuk az "áldozz lélekgyémántot" és "költs el X lélekgyémántot" feladatokat. szinttől függően lineáris helyett enyhén exponenciálissá tettük. 140. szint alatt a kért mennyiség csökkent, 65. szinten a felére, később az eltérés folyamatosan csökken. 140. szint fölött viszont nőtt valamennyit.
A "legyen X fórum hozzászólásod" jellegyű küldetések sajnos nem jók. Tele lenne a fórum "egy" "kettő" "három" stb.stilusú postokkal. Hasonlóképpen nem akarunk olyat, hogy "irj kvizkérdést" mert sok játékosnak ez egyszerűen nem megy. A javaslatokra majd összefoglalóan később visszatérek még."

Miklós 317. hozzászólása - 2012.04.16, 17:28:26

De igen, lesznek, 2 hetente van mindkét bajnokság, és a bajnokira már 1 héttel előtte lehet nevezni (vagyis legközelebb 1 hét múlva már).

A visszajelzéseket folyamatosan figyeljük, ahol kell, módosítani fogunk. Az ősköves küldikre már ki is találtunk valamit, hogy ne kaphasson valaki túl sokat, de azon a problémán nem fogunk tudni segíteni, hogy ha vki nem akar vadászni v portyázni. A templommal nem akarunk senkit semmire rákényszeríteni, de sokan panaszkodtak, hogy egy EHsnak nem éri meg vadászni, egy VFesnek nem éri meg portyázni, ezen szeretnénk változtatni azzal, hogy jutalmazzuk azokat, aki mindkettőt csinálja.

A császári dekrétum igy működik:
Az első küldetést elpasszolhatod 15 őskő vagy szint*100+szint*szint*10 LE árán.
A második küldetést 30 őskő, vagy a fenti LE mennyiség háromszorosa árán passzolhatod.

Miklós 271. hozzászólása - 2012.04.16, 16:27:30

"A +3 szaki csak olyanra szakértelemre megy, aminek nincs maximuma, szóval ebből nem lesz gond.
…szerintem elég uncsi lett volna, ha csupa ilyen feladat van: portyázz 10-et. szerezz portyában X LE-t. gyózz portyában X-szer. Szerezz 1 portyában Z LE-t. A templom egy olyan fejlesztés, amihez vadászni és portyázni is kell.
A kincspontos küldetést javítottuk is, jelentősen csökkent a limit.
Az őskövek küldikkel kapcsolatban, szerintem sem jó, ha valaki akár 4-5 ilyen feladatot is kap, a random küldetésosztásba próbálunk vinni majd valamiféle algoritmust, ami ezt megakadályozza."

Miklós 244. hozzászólása - 2012.04.16, 15:57:34

"Hú de sok kérdés van elnézést ha valamelyik kimarad…

A sajtolós/elfogós küldiknél természetesen az automata sajtolás is beleszámít.
A 36x36-os templomnál átlagban 2 olyan küldi lehet, amihez őskő kell, de ritkán előfordulhat, hogy csak 0-1, de az is, hogy akár több mint 2 is bekattan. A ritka tárgy kiforgatásához egyébként nem kell őskő, és a tulajdonságfejlesztéshez sem!
Bajnoki és kvízolimpia 2 hetente van, szóval azok is teljesíthetők még 4x4-es templommal is.
A "szerezz X kincspontot" hamarosan jelentősen könnyítjük, visszamenőleg is, nem gondoltunk rá, hogy V5-ön a manakonstrukció hatékonysága kevesebb.
Ha már van fókuszkristály a varázslatodban, igen, ki kell cserélni, vagy egy másik varázslatba rakni.
A költsd el az összes CSP-d-nél az alkímista labor is segíthet, meg mondjuk a most közelgő Landragór event is.
A templomkristályból ha 1 db-ot szerzel, már meg fogod tudni nézni, mire lehet venni.
Relikviakupon, templomi medál, transzdestrukció - valami felfedeznivalót azért akartunk hagyni azoknak, akik elsőként teljesítik a templomot.

Azt, hogy megéri-e a templomot csinálni, mindenkinek magának kell mérlegelnie. A könnyebb feladatokat mindenképpen érdemes teljesíteni, de utána már ez is egy taktikázási lehetőség a játékban, hogy felmérd, érdemes-e további erőforrásokat áldozni a jutalomért vagy akár a végső jutalomra törni. Szerintem a nagy többségnek igen, de nyilván van olyan akinek a játékstílusába ez nem fog beleférni. Mi egyébként úgy gondoltuk, hogy a templom kihívás lesz, a templomi medál megszerzése pedig dicsőség, ami nem mindenkinek fog sikerülni."

Miklós 23. hozzászólása - 2012.04.06. 08:19:33

"Igen, van olyan küldetés, amihez őskő kell (de csak minimális), többek között épp ezért van bent az, hogy 2 feladatot át lehet ugrani LE-ért. Mivel a küldetések randomok, van egy minimális esély (de csak a nagyobb templomnál) hogy akár 3 ilyen küldit is bead a gép. Viszont a templomkristályokat akár valódi őskőre is be lehet váltani, amivel ez remélhetőleg pont ellensúlyozható lesz hosszabb távon."

Miklós 958. hozzászólása - 2012.03.18. 16:53:18

"Oké, akkor félreérthető voltam. Erre pont mi is gondoltunk, hogy nem lenne jó az, ha lenne, aki 3 nap alatt csinálná, más meg 1 hónapig. Épp ezért a templom ebben a formájában úgy fog működni, hogy minden templom fix ideig tart (az alacsony szintűeknek, a 4x4-es 2 hétig, a közepes szintűeknek az 5x5-ös 3 hétig, a magas szintűeknek a 6x6-os 4 hétig). Ha előbb be is fejezed, akkor sem kapsz új templomot, amíg az idő le nem telik. Tehát az idő csak abból a szempontból lényeges, hogy az adott idő alatt be kell fejezned ahhoz, hogy a nagy jutalmat is megkapd. De egyébként ez puding próbája lesz, ha sikeres a dolog, más ilyen templomhoz hasonló jellegű fejlesztések (akár eventek) is lesznek, ott később akár már számítani fog az adott idő alatt elért jobb teljesítmény.

De akkor ha már szivárog az infó, szivárogjon bőséggel
Ahogy írtam, a küldik mátrixban lesznek (4x4, 5x5 és 6x6). Ha a mátrixnak bármely sorát v oszlopát teljesíted, azonnal átvehetsz egy fix kis jutalmat (ezek a szerencsekerékből megismert gyakori jutalmak, ill 1 helyen lesz 1 ritka jutalom). Ha minden sort és oszlopot teljesítettél, akkor átveheted a nagy jutalmat. A nagy jutalom minden templomban +1 minden tulajdonságra (szerencsére is), és templomtól függő egyéb jutalmak, ezeket most fejből nem tudom, de van közte pl. relikviakupon (amivel a térképes relikviáid egyikét tudod upgradelni, akár a platina fokozatot is mithrilre).

Magukról a küldetésekről: van kb. 80 db küldetés, mindegyikre megvan adva, hányadik szinttől adja ki a gép. Vannak 1. szinttől megkapható küldetések (kattints a Legendákra!) és van olyan is ami 80. szinttől elérhető csak (vásárolj sisakot!). Ezek közül tölti fel a templomot a gép. A küldetések legtöbbje nem nehéz, aki rendszeresen játszik annak nem fognak gondot okozni (nincs döntetlenes küldi meg hasonlók). VISZONT! Előre szólok, hogy van pár (nem sok) küldetés, amihez bizony őskő kell. De templomonként 2 küldetést "elpasszolhatsz" tehát reméljük ez nem fog gondot okozni.

Miklós 287. hozzászólása - 2012.05.24. 13:27:03

"…A végzet templománál javaslataitok alapján bekerült egy 3. dekrétum használati lehetőség, aminek a költsége ugyanaz, mint a másodiké…"

Miklós 2203. hozzászólása - 2012.05.30, 16:38:55

"…A xenó esemény alatt elfogott állatok beleszámítanak a Végzet Templománál kért állatelfogásokba.
A xenó csaták nem számítanak vadászatnak a Végzet Templomához…"

Miklós 2067. hozzászólása - 2012.08.02. 13:54:00

"Elkészültünk azokkal a változásokkal, amelyeket még korábban ígértünk a Végzet Templomával kapcsolatban, javaslataitok alapján.
1.) A "növeld meg egy X szakértelmedet 3-mal" küldetéseket "növeld meg egy X vagy egy Y szakértelmedet 3-mal" küldetésekre vontuk össze. Így egyrészt kevesebb ilyen küldetés lesz templomonként, másrészt lesz választási lehetőség. A küldetés úgy is teljesíthető, hogy X szakértelmet 1-gyel, Y-t kettővel növeled meg.
2.) A "Használd a portyázásnál a szimulációt 5 alkalommal" küldetés helyett bekerült "Használd a portyázásnál a szimulációt 5 alkalommal vagy válts specializációt őskőért!"
3.) A "Használd a csonterősítést 2x" küldetés helyett "Használd a csonterősítést 2x vagy növeld meg az entitásvadászatot 2x" küldetés lett.
4.) A "győzz háborús ellenfél ellen portyában 3-szor" küldi is kapott alternatívát, "használd el az összes portyapontodat!"
5.) Ha letelik az idő a Végzet Templomában, és van olyan jutalom, amit nem vettél át (akár zsákocska, akár ládikó) akkor az idő leteltekor a jutalmakat automatikusan megkapod, nem vész el.
6.) A gyűjts X aranydukátot feladatot maximalizáltuk 80-ban.
7.) A licitálj 100-al osztható aranydukátért legalább 300-at küldetés szövegéből kiszedtük a legalább 300-at."

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License